Waarschuwing: deze website is ontworpen voor moderne browsers. Daar u een oude browser gebruikt werkt alles misschien niet zoals het hoort.

Blue Planet Academy & Consulting opleidingen

Al onze opleidingen

KMO-portefeuille

Blue Planet Academy & Consulting is een erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille met registratienummer DV.O215724

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse overheid voor opleidingen georganiseerd door erkende dienstverleners. Met deze maatregel kan een middelgrote onderneming jaarlijks 15.000 euro subsidies krijgen met een steunpercentage van 30%. Kleine ondernemingen krijgen een jaarlijks steunplafond van 10.000 euro; het steunpercentage bedraagt 40%.

Alle verdere voorwaarden verbonden aan de kmo-portefeuille voor opleidingen vind je op de websites van de Vlaamse Overheid en het Agentschap Innoveren en Ondernemen. Voor vragen betreffende de kmo-portefeuille, bel 1700 of mail naar kmo-portefeuille@vlaanderen.be.

Cevora
U kunt uw aanvraag indienen tot drie maanden na het einde van de opleiding. Voor het snelste resultaat is het best onmiddellijk alle nodige bewijsstukken aan te leveren:
  • een (korte) inhoud of planning van de opleiding
  • een kopie van de factuur
Bezorg deze bewijsstukken via het online aanvraagformulier.

Subsidies voor het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest
U wenst deel te nemen aan een opleiding bij ons en uw bedrijf bevindt zich in het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest, dan kan u financiële steun van het Gewest genieten. Voor meer informatie, klik hier.